De disclaimer voor bezoekers geldt voor iedereen die de website www.gforce-events.nl bezoekt.

1. Beheer

De website www.gforce-events.nl staat onder beheer van HeliFlight bv. De contactgegevens zijn te vinden op voornoemde website.

2. Gegevens van bezoekers

2a Sommige gegevens die voortkomen uit één of meer bezoeken aan www.gforce-events.nl worden permanent bewaard, maar wel anoniem. De gegevens zullen dus nooit te herleiden zijn naar een persoon of organisatie. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

2b HeliFlight bv zorgt voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens.

3. Cookies

Lees in onze privacyverklaring meer over ons cookiebeleid.

4. Vragen

Bezoekers kunnen met hun vragen over deze Disclaimer terecht bij HeliFlight bv. De contactgegevens staan vermeld op de website die genoemd wordt in lid 1 van deze Disclaimer.

5. Disclaimer

HeliFlight bv is gerechtigd de inhoud van de Disclaimer te wijzigen zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. Het doorvoeren van de wijziging op de website is daarvoor afdoende.

6. Inhoud

HeliFlight bv verklaart dat alle inhoud rechtenvrij is. Iedere tekst is unieke content, elke vergelijking of overeenkomst met beschermde tekst berust op toeval. Afbeeldingen en video’s zijn van eigen makelij of rechtenvrij verkregen. Ziet u inhoud waarvan u denkt dat deze niet rechtenvrij is verkregen? Neem dan contact met ons op.